Hapje met roomkaas en spek

50 g bacon, in plakjes

50 g walnoten

100 g Mon Chou

50 g Philadelphia

witte druiven zonder pit

10 zoute sticks

 

  1. Snijd de bacon in smalle reepjes en bak deze in een droge koekenpan knapperig. Laat op keukenpapier drogen.
  2. Rooster de walnoten in een droge koekenpan .
  3. Maal de bacon in een hakmolen fijn. Voeg de walnoten toe en hak deze mee.
  4. Prak de Mon Chou met de Philadelphia fijn. Voeg de helft van de gehakte noten en bacon toe. Prak goed door elkaar. Doe de rest van het noten/baconmengsel in een diep bord.
  5. Was de druiven en maak ze helemaal droog met keukenpapier.
  6. Kneed rondom iedere druif een laag roomkaas en rol deze door het bacon-nootmengsel. Laat in de koelkast opstijven.
  7. Halveer de roomkaasbollen en steek in iedere helft een zoute stick.

 

 

 

Plaats een reactie