voorgerecht – vis – 2 personen
Ingrediënten:
2 el mayonaise | 2 pappadums |
1 el crème fraiche | 50 g rivierkreeftjes |
1 el limoensap | Srirachi saus of zoete chlisaus |
1 – 2 tl wasabipasta | 2 bosuitjes |
½ mango | 4 tl zwarte sesamzaadjes |
½ puntpaprika |
Benodigdheden:
mengkom | snijplank |
garde | mes |
knijpflesje of plastic zakje |
- Roer een dressing van de mayonaise, crème fraiche, limoensap en wasabi. Doe deze dressing over in een knijpflesje of in een plastic zakje.
- Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango in dunne plakken.
- Snijd de puntpaprika in smalle ringen. Verwijder zaadjes en zaadlijsten.
- Leg de pappadums op 2 borden. Verdeel de mango, paprikaringen en rivierkreeftjes erover. Maak met de dressing strepen over de pappadum met behulp van het knijpflesje. Verdeel ook wat druppels zoete chilisaus of srirachisaus over de pappadums.
- Snijd de bosuitjes in schuine ringen en verdeel deze met de sesamzaadjes over de pappadums.