Dessert – 4 personen – feestelijk
Ingrediënten
200 g mascarpone (of roomkaas) | 2 el Tia Maria |
2 el suiker | 8 el kruidnoten (± 30 stuks) |
200 g vanillekwark | cacao |
1 dl sterke koffie, afgekoeld | Extra (gemalen) kruidnoten |
Benodigdheden
mengkom | maatbeker |
mixer met gardes | weegschaal |
Bereidingswijze
- Klop met de mixer in een beslagkom de mascarpone en suiker door elkaar. Roer de vanillekwark erdoor.
- Meng de koffie met de Tia Maria. Week de kruidnoten in het koffiemengsel en schep in 4 dessertglazen 1 el kruidnoten/koffiemengsel.
Verdeel hierover een laagje mascarpone vla. Schep de rest van de kruidnoten over de mascarpone vla en bestrijk met de resterende mascarpone vla. - Laat in de koelkast opstijven.
- Garneer met gezeefde cacao en extra kruidnoten.