12 stuks – Bijgerecht – 20 minuten
Ingrediënten
3 el pistachenoten | 1 rolletje zachte geitenkaas, naturel |
2 el pittenmix | 250 g aardbeien |
1 voorgebakken stokbrood | 2 el aardbeienjam |
2 el olijfolie | balsamico créme |
2 el honing |
Benodigdheden
bakplaat met bakpapier | snijplank |
broodmes | schilmes |
snijplank |
Crositini met aardbeien en geitenkaas (12 – 15 stuks)
- Verwarm de oven op 180 ℃.
- Verdeel de pistachenoten over de bakplaat en rooster tot ze licht kleuren. Laat op een bord afkoelen.
- Snijd het stokbrood met een broodmes schuin in dikke plakken. Leg de plakken op een bakplaat en bedruppel met olijfolie. Schenk de honing over het stokbrood.
- Rooster het brood 10 – 15 minuten in de oven lichtbruin en knapperig.
- Snijd de aardbeien in plakjes en hak de pistachenoten grof.
- Besmeer het brood dik met geitenkaas. Smeer hieroverheen een dun laagje aardbeienjam. Verdeel hierover de plakjes aardbei en bestrooi met de geroosterde noten en pitten.
- Garneer met een sliertje balsamico-crème en serveer meteen!